Fibra FAST! + Trucades, 1.000 Mbps El Internet més ràpid del país

 

 

INFORMACIÓ

1.000 Mb INTERNET FIBRA ÒPTICA + TRUCADES

Adamo FAST! Internet Fibra Òptica, ¡fins a 1.000 Mb reals! Gaudeix d'una connexió a Internet ultrarràpida, sense esperes ni talls, amb la millor i darrera tecnologia. Connecta simultàniament diferents dispositius i gaudeix de la millor velocitat del mercat.

 

Internet

INTERNET

1.000Mb de descarga

300Mb de pujada

Telèfon Fixe

TELEFONIA

Trucades incloses

 

 


CARACTERÍSTIQUES

Internet*

Velocitat de baixada: Fins a 1.000 Mb

 

Velocitat de descàrrega real entre 700 i 1.000 Mbps (la velocitat que el PC pugui suportar) amb connexió mitjançant cable Ethernet, i sempre que el servidor desde el que descarregues sigui capaç de suportar aquesta velocitat.

Velocitat de pujada: Fins a 300 Mb

 

Velocitat real de pujada entre 100 i 300 Mbps (la velocitat que el PC pugui suportar) amb connexió mitjançant cable Ethernet, i sempre que el servidor al qual estàs enviant informació suporti aquesta velocitat.

Velocitat WiFi

 

El servei funciona amb un router tipu WiFi-n, i teòricament s’haurien d’experimentar velocitats per sobre dels 300 Mbps, però els tests de velocitat mostren que en realitat s’aconsegueixen velocitats entre 100 i 200 Mbps en condicions normals.

*A Astúries (GITPA/Asturias) la velocitat de pujada i baixada és de 100 Mbps. A Quintanadueñas la velocitat de baixada és de 300 Mbps i la de pujada és de 100 Mbps. A Ermua la velocitat de baixada és de 1.000 Mb y la de pujada es de 200 Mb.

Telefonia

 

La telefonia d’Adamo funciona amb un telèfon normal. Les trucades a fixos nacionals estan incloses al preu del pack. A la nostra llista de preus pots verificar les tarifes a destinacions internacionals, etc. També pots contractar bonus de trucades a mòbils (més info a l’apartat Extres)

Preu i especificacions

Quota: 42,29€/mes. 
El preu inclou l’IVA i la quota de línia.
12 mesos de permanència.
Alta i instal·lació: Gratuïtes.

 

   

   Oferta vàlida per a nous clients que contractin entre el 01/05/2019 i el 31/08/2019. No combinable amb altres promocions. Internet Fibra FAST! 1.000Mb + trucades PVP 42,29€/mes (IVA i quota de línia inclosos). Amb la promoció pagaràs només 26,45€/mes (equivalent a 1€ Internet Fibra + trucades i quota de línia. IVA inclòs) durant els 4 primers mesos. Amb permanència de 12 mesos, alta i instal·lació gratuïtes.  

    
    

   SERVEIS EXTRES

    

   Telefonia fixa - Bonus de trucades

   Tarifes Fixe   • Telefonia fixa - Línia addicional de telèfon
   • Segona línia de telefonia amb trucades incloses. Igual que amb la teva línia principal, pots mantenir el teu número o si ho prefereixes te n'assignem un de nou. 

    7,26€/mes IVA inc.

   • Internet - Ethernet Extra cable jack
    Instal·lació d'un connector Ethernet (RJ-45) addicional a una altra habitació de la teva llar.

    60,50€ (un sol pagament) IVA inc.

   • Internet - IP fixa
    Pots contractar la teva IP fixa que et permetrà tenir sempre la mateixa adreça IPv4. 

    9,99€/mes IVA inc.